Ostin tänään erittäin hyvää leipää, Jokioisten Leipä Oy:n maalaisciabattaa. Elintarvikelakossa on se hyvä puoli, että kauppojen hyllyillä on entistä suurempi valikoima pienten leipomoiden tuotteita. Yleensä suosin pienten leipomoiden tuotteita. Syystä, että ne ovat vain maistuvampia.
Rahkapannukakku
n 3 dl maitoa
n 3 dl vehnäjauhoja
3/4 dl margariinisulaa
1 tl kristallisuolaa
Täyte
2,5 dl maitorahkaa
2 munaa
1/2 dl ruokakermaa
1 dl rusinoita
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl sokeria
2 rkl sitruunamehua ja kuoriraastetta
Valmista pannukakkutaikina. Anna turvota puolisen tuntia. Levitä taikina leivinpaperilla päälystetylle uunipellille. Paista 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Sekoita täyteaineet. Levitä puolikypsän pannukakun päälle. Jatka paistamista, kunnes on kypsää.
Jauhelihapihvi ja sipulisalaatti tuorekurkkuvoileivän kera riitti pääruuaksi tänään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.