Nieriäfilee salviavoissa paistettuna
Leikkaa filee kolmeen osaan. Kuumenna pannulla voi pähkinäiseksi ja lisää pannulle salvialehtiä. Anna niiden hetki "ruskistua" . Nosta nieriäfileepalat pannulle ja kypsennä ensin nahkapuoli alaspäin, ripottele hienoa merisuolaa fileille. Käännä ja kypsennä hetki myös toiselta puolen. Nosta salvialehdet nieriäannoksille. Ne maistuvat hyviltä.
Perunapaistos
Kuori ja viipaloi perunat ja porkkana. Kuori ja silppua sipuli. Nosta juurekset voideltuun vuokaan. Mausta suolalla ja rouhaise pippuriseosta mukaan. Kiehauta fondista kasvisliemi, kaada kasvisliemi juuresten päälle. Liemen ei tarvitse peittää kokonaan juureksia.
Hedelmäsalaatti
Kokosin jälkiruuaksi hedelmäsalaatin. Appelsiinilohkoja, banaanikiekkoja, avokadokuutioita ja liemeksi puristettua appelsiinimehua. Pinnalle apro soyaa, jonka maustoin vaniljalla.
Taas mulle tuli nälkä...
VastaaPoistaMaketsu,
VastaaPoistaNieriä olisi hyvää tapauksessasi,
nälkä lähtee.
Tuossapa voisi käyttää samassa reseptissä kuhaa, näin pähkäilin mielessäni.
VastaaPoistaKuhalla tarkoitan tietenkin kotimaista kuhaa vielä mielellään itse kalastettua, jotta se tulisi heti noston jälkeen verestettyä.
Todella hieno resepti ja ei turhilla kruusauksilla höystetty.
http://kotimainenkala.blogspot.com/
Kalle,
VastaaPoistaKuha käy mainiosti. Onnenpekka se joka voi sitä itse kalastaa.