Maailman paras suklaakakku
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta
3,2 dl sokeria (siro)
2 dl fariinisokeria
3 dl tummaa suklaata (leivontaan tarkoitettua) rouhittuna
2 dl sulaa voita
4 munaa
1 dl espressokahvia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa rouheeksi. Sekoita märät aineet keskenään . Yhdistä suklaarouhe, kuivat ja määrät sekaisin sileäksi. Paista 180-asteessa 25-30 minuuttia.
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta
3,2 dl sokeria (siro)
2 dl fariinisokeria
3 dl tummaa suklaata (leivontaan tarkoitettua) rouhittuna
2 dl sulaa voita
4 munaa
1 dl espressokahvia
Sekoita kuivat aineet keskenään. Rouhi suklaa rouheeksi. Sekoita märät aineet keskenään . Yhdistä suklaarouhe, kuivat ja määrät sekaisin sileäksi. Paista 180-asteessa 25-30 minuuttia.
Kuvista näkee kakun kostean sisuksen. Tosin se oli tahmeampaa kuin kuvista voisi päätellä. Muuten mansikat sopivat hyvin tämän kakun seuraksi.
No siinähän se on ! Kuulostaa kyllä hyvältä!
VastaaPoistaNo voi tokkiinsa mikä sokeripommi. Voisko sokeria vähentää mielestäsi? Kivat sivut sinulla,kiitos ohjeista. Ahkerasti päivität :)
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaOli se hyvää. Olisin voinut ripottaa tomusokeria päälle, mutta onhan kakku jo tarpeeksi makeaa ilman sitäkin.
Anonyymi,
Uskoisin, että reseptiikka on kakuissa suht tarkkaa ja varsinkin tässä. Kaikki pitäisi olla tasapainossa.
Voithan ottaa vain pikkiriikkisen palan, jos siltä tuntuu.
Päivitän vain sen mukaan mitä keittiössä touhuan ja joka päivähän tulee touhuttua.
Kiitos vain käynnistä.
Laitappa ensi kerralla jokin muu nimi kuin anonyymi. Se herättää aina bloggaajassa pientä epäuskoa kirjoittajan tarkoitusperistä.
Ja varsinkin, jos kyseessä on toinen bloggaaja.
Näyttää herkulliselta.
VastaaPoistaMaistanpa tuosta pienen palasen, täällä blogimaailmassa minäkin voin nauttia kakkuja ja leivoksia. :-)
Unelma,
VastaaPoistaOle hyvä.
En minäkään leivo kovin usein, enkä varsinkaan näin makeaa. Laitan pakastimeen osan kakusta.
Nam, näyttää ainakin herkulliselta :) Täytyypä kokeilla!
VastaaPoistaPitkästä aikaa kommentoimassa. Tää on just mun ohje. Tykkään todella paljon tahmeista suklaakakuista. Sokeria tuntuu tosiaan olevan paljon, kyllä sitä varmaan voi himpun vähentää että rakenne kärsii. Tosin onko sillä puolella desillä nyt enää merkitystä suuntaan tai toiseen :)
VastaaPoistamaija,
VastaaPoistaKannattaa kokeilla. On ainakin helppo tehdä. Ei vaahdotuksia.
Tytti,
Tervetuloa kommentoimaan.
Itsekin ajattelin tänään, kun luin anonyymia, että olisi ehkä voinut käyttää kautta linjan fariinisokeria ja himpun verran vähemmän.
pakko kopsata tää resepti...;)
VastaaPoistaWow, incredible weblog structure! How long have you been
VastaaPoistablogging for? you make blogging glance easy.
The total glance of your website is magnificent, as smartly as the content!
my page ... stability ball