Pienet sieni-lihamurekerullat
Sieniseos
1 rs (n200g) ruskeita herkkusieniä
1 punasipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 tl timjamia, ripaus suolaa
1 rs (n200g) ruskeita herkkusieniä
1 punasipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi raastettuna
1 tl timjamia, ripaus suolaa
2 rkl punaviinietikkaa
oliiviöljyä
Puhdista ja silppua sienet ja punasipuli. Kuumenna öljy pannulla ja laita sienisipuliseos kuullottumaan . Raasta mukaan valkosipuli. Lisää mausteet ja etikka. Kun neste haihtuu, seoksesta tulee sopivan tasaista. Jäähdytä.
Jauhelihaseos
600 g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
3/4 dl paserattua tomaattia
3/4 dl korppujauhoja
1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria
Puhdista ja silppua sienet ja punasipuli. Kuumenna öljy pannulla ja laita sienisipuliseos kuullottumaan . Raasta mukaan valkosipuli. Lisää mausteet ja etikka. Kun neste haihtuu, seoksesta tulee sopivan tasaista. Jäähdytä.
Jauhelihaseos
600 g naudan jauhelihaa
1 kananmuna
3/4 dl paserattua tomaattia
3/4 dl korppujauhoja
1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria
Sekoita korppujauhot paseratun tomaatin joukkoon. Anna turvota. Valmista taikina sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Lisää joukkoon sieniseos ja sekoita tasaiseksi.
Muodostele pieniä lihamurekerullia. Laita rullat voideltuun vuokaan. Paista 180-asteessa noin 40 minuuttia.
Tarjoa perunamuusin ja salaatin kera.
Muodostele pieniä lihamurekerullia. Laita rullat voideltuun vuokaan. Paista 180-asteessa noin 40 minuuttia.
Tarjoa perunamuusin ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.