Possunkylkikastike
Näin kastike syntyi. Pilko possunkylkiviipaleet neliöiksi. Paista suht kuumalla pannulla kullanruskeiksi, lisää suolaa. Älä täytä pannua kovin täyteen, vaan paista kahdessa erässä mieluimmin Nosta rapeat siivut kasariin.
Ruskista rasvassa vehnäjauhoja kullanruskeaksi ja kaada joukkoon vettä. Sekoita sileäksi ja mausta suolalla.
Ruskista rasvassa vehnäjauhoja kullanruskeaksi ja kaada joukkoon vettä. Sekoita sileäksi ja mausta suolalla.
Kaada kastike kasariin, anna kypsyä 10 minuuttia. Lisäsin eilisen valkoviinikastikkeen myös mukaan kasariin. Lopuksi saksin mukaan yhden salaattisipulin varsineen.
Tarjoa keitettyjen perunakuutioiden kanssa. Lisää pinnalle tuoretta rakuunaa. Kesäkurpitsaviipaleet sopivat mukaan myös. Nauti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.