torstai 11. lokakuuta 2012

Riisipuuro omenasoseella

Haudutin tänään siinä maailman parhaassa keramiikkapintaisessa padassa  riisipuuron.
Puuro ei tarttunut pataan. Uunissa pidin kannen päällä eipä tullut kuorta.
Kokeilin pakastamani omenasoseen kanssa ja sopihan se.
Lisäsin vielä mukaan kanelia.

Riisipuuro omenasoseella

1 litra maitoa rasvaton
nokare voita
vajaa 2dl puuroriisiä
ripaus suolaa

Sulata voinokare padan pohjalla . Lisää riisit ja maito sekä suola. Sekoita.
Kypsennä kannen alla 175-asteessa noin 40-50 minuuttia.
Tarjoa vaikkapa omenasoseen kera.

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit riisipuuro oliskin hyvää pitkästä aikaa! Nam :-)

    VastaaPoista
  2. Harvoin sitä tulee keitettyä. Mutta se on hyvää ehkäpä juuri siitä syystä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.