eikä maustamaton jogurttikaan sisällä rasvaa kerman lailla. Tosin en keksinyt vehnäjauhoille
muuta vaihtoehtoa. Sokeri oli ruokokidesokeria siis ei käsitellyn valkoista.
Mikä parasta porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet mehustivat muffinsit meheviksi.
Porkkana-kesäkurpitsamuffinsit (12-14 kpl)
2 kananmunaa
2 dl ruokokidesokeria
3/4 dl auringonkukkaöljyä
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
3/4 dl maustamatonta jogurttia
1/2 tl vanilja-aromia
100 g maapähkinöitä pilkottuna
250 g porkkanaa raasteena
120 g kesäkurpitsaa raasteena
Lisää jogurtti ja vanilja-aromi ja sekoita hyvin. Sekoita lastalla joukkoon pähkinät, porkkanat ja kesäkurpitsa.
Lusikoi taikina paperivuokiin niin, että vuokiin jää kolmannes tyhjää. Paista 170-asteessa 25-30 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet väriä ja tuntuvat kimmoisilta. Anna muffinsien jäähtyä hetki pellillään.
Näyttää herkulliselta, taidampa huomenna leipoa:)
VastaaPoistaMukavaa lauantai-iltaa!
Hanne , Kiitos ja mukavia leivontahetkiä.
VastaaPoista