perjantai 12. lokakuuta 2012

Pannuwurstmakkara uunissa

Kokeilin tänään Saarioisten raakamakkaraa,Thuringer pannuwurstia.
Valmistin ruoan uunissa kypsyttäen. Samalla kypsyivät myös lisukkeet tomaatit, sipulit ja herneet.
Pyöräytin vielä lisukkeeksi salaatin pöytään.
Makkara oli ihan hyvää, sisältää lihaa 88%, suolapitoisuus 1,3% ja rasvaa 21%.
Tämä makkara peittoaa monet lenkkimakkarat, joten ostan tätä uudelleenkin.

Pannuwurstmakkara uunissa 

280 g pkt tuoremakkaraa esim Thuringer
2 isoa tomaattia lohkoina
1 sipuli lohkoina
2 valkosipulinkynttä viipaleina
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoetikkaa
vajaa tl kuivattua rosmariinia
suolaa ja mustapippuria
100 g pakasteherneitä
Leikkaa sipuli ja tomaatti lohkoiksi, valkosipulikynnet viipaleiksi. Laita makkara uunivuokaan. Asettele tomaatit ja sipulit vuoan reunoille. Sekoita oliiviöljy, balsamico ja mausteet.  Pirskottele seos vuokaan sipuli-tomaattilohkoille.
Kypsennä 200-asteessa noin 20 minuuttia. Lisää vuokaan sulaneet herneet ja jatka kypsennystä vielä 5 minuuttia.  Nauti salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.