Kokeilin tänään Saarioisten raakamakkaraa,Thuringer pannuwurstia.
Valmistin ruoan uunissa kypsyttäen. Samalla kypsyivät myös lisukkeet tomaatit, sipulit ja herneet.
Pyöräytin vielä lisukkeeksi salaatin pöytään.
Makkara oli ihan hyvää, sisältää lihaa 88%, suolapitoisuus 1,3% ja rasvaa 21%.
Tämä makkara peittoaa monet lenkkimakkarat, joten ostan tätä uudelleenkin.
Pannuwurstmakkara uunissa
280 g pkt tuoremakkaraa esim Thuringer
2 isoa tomaattia lohkoina
1 sipuli lohkoina
2 valkosipulinkynttä viipaleina
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamicoetikkaa
vajaa tl kuivattua rosmariinia
suolaa ja mustapippuria
100 g pakasteherneitä
Leikkaa sipuli ja tomaatti lohkoiksi, valkosipulikynnet viipaleiksi. Laita makkara uunivuokaan. Asettele tomaatit ja sipulit vuoan reunoille. Sekoita oliiviöljy, balsamico ja mausteet. Pirskottele seos vuokaan sipuli-tomaattilohkoille.
Kypsennä 200-asteessa noin 20 minuuttia. Lisää vuokaan sulaneet herneet ja jatka kypsennystä vielä 5 minuuttia. Nauti salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.