Raejuustolihalaatikko
200 g naudanpaistijauhelihaa200 g possunkylkiviipaleita
suolaa ja maustepippuria
voita
200 g raejuustoa
1 iso kesäsipuli
1 kananmuna
1/2 dl kermaa
1 1/2 dl rasvatonta maitoa
päälle juustoraastetta
Silppua iso kesäsipuli ja kuullota se voissa. Nosta sipulisilppu kulhoon. Ruskista kuutioitu possunkylki ja lisää pannulle ruskistumaan jauheliha. Mausta suolalla ja maustepippurilla. Nosta seos kulhoon. Lisää kulhoon raejuusto ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos uunivuokaan.
Sekoita muna ja kermamaito ja kaada vuokaan. Raasta päälle juustoraastetta.
Jälkiruokana tuoreita mansikoita ja rahkaa.
Tätä on kyllä kokeiltava. :-)
VastaaPoistaYllätyin itsekin, miten hyvää oli.
VastaaPoista