Juureskeitto
4 naurista
3 porkkanaa
puolikas fenkoli
puolikas kesäsipuli
8 dl kasvislientä
ruususuolaa, muskottipähkinää
puolikas pkt Koskenlaskija-juustoa (voimakas)
pinnalle yrttiseos - persiljaa, fenkolilehtiä ja minttua
Huuhdo, kuori ja paloittele nauriit, porkkanat ja fenkoli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita juurekset kiehuvaan kasvisliemeen ja keitä kypsiksi. Soseuta tehosekoittajalla. Mausta. Lisää Koskenlaskija kuutioina vähitellen keittoon ja kiehauta. Tarkista maku. Nosta annoksille yrttiseos.
Huuhdo, kuori ja paloittele nauriit, porkkanat ja fenkoli. Kuori ja suikaloi sipuli. Laita juurekset kiehuvaan kasvisliemeen ja keitä kypsiksi. Soseuta tehosekoittajalla. Mausta. Lisää Koskenlaskija kuutioina vähitellen keittoon ja kiehauta. Tarkista maku. Nosta annoksille yrttiseos.
Nyt oli pakko kirjoittaa sosekeitto ylös, vaikutti niin syötävältä!
VastaaPoista