Mutta palataan takaisin kotikeittiöön. Aloitan jälkiruualla, koska kassleria on käsitelty aiemminkin, mutta greippiä ei.
Grillattu greippi mansikoilla
Leikkaa greipin päät tasaiseksi, pysyvät paremmin pystyssä. Halkaise greippi. Nosta vaikkapa foliogrillausvuokaan. Mausta kanelilla ja mustapippurilla tai mikä mielestäsi on sinulle sopivaa. Ripota pinnalle palmusokeria tai ellei sitä ole niin ruoko- tai fariinisokeria. Ripottele mantelilastuja päälle grillauksen loppuvaiheessa.Tarjoa viipaloitujen mansikoiden kera.
Possun kasslerpihvi
Höyrytettyä kukkakaalta ja kasviksia
Ota kasslerpihvit huoneenlämpöön puolituntia ennen paistamista. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla. Paista valurautapannulla pienessä määrässä voita keskilämmöllä kypsiksi. Peitä foliolla tarjoiluun saakka.Lisukkeina höyrytetty kukkakaali, kesäkurpitsaa, tomaattia ja kurkkua.
Kylmäkastike; turkkilaista jogurttia, tilkka kermaa, suolaa, mustapippuria, paprikaa ja raastettu valkosipulinkynsi. Kastike sopii sekä pihville että kukkakaalille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.