Nektariinitorttu
125 g voita hippunen steviaa jauheena (tai 1 dl sokeria)
1 tl vaniljasokeria
1 muna
2 dl riisijauhoja
1 dl mantelijauhoja (tai yksistään 3 dl vehnäjauhoja)
1 tl leivinjauhetta
Täyte
1 prk kermaviiliä
1 muna
1/2 dl fariinisokeria
4 nektariinia viipaleina
Vatkaa pehmennyt voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää muna hyvin sekoittaen. Sekoita kuivat aineet ja lisää sekoittaen taikinaan. Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.
Huuhtele nektariinit ja lohko ne ohuehkoiksi viipaleiksi. Asettele vuokaan.
Sekoita hyvin keskenään kermaviili, muna ja fariinisokeri. Kaada seos nektariineille.
Paista torttua 180-asteessa noin puoli tuntia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.