Grillatut esikeitetyt broilerinkoivet
Höyrytetty varhaiskaali
3 broilerin koipireittä maustamaton
1 l kanalientä
2 laakerinlehteä
timjamia
Grillauskastike
2 pienehköä kesäsipulia
Grillauskastike
2 pienehköä kesäsipulia
voita (sipuli maistuu hyvin voissa kuullotettuna)
1 prk (70g) tomaattipyrettä
1 1/2 dl cola-juomaa eli cokista
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl punaviinietikkaa
1 ps (50g) Grilli-tuorekastikeaineksia (Oolannin)
suolaa
Lado broilerikoivet tiukasti uunivuokaan. Kaada päälle kuuma kanaliemi. Lisää joukkoon laakerinlehdet ja timjami (tai pala chilipalkoa). Kypsennä 200-asteessa 20 minuuttia.
Ota vuoka uunista ja jätä koivet jäähtymään liemessään 15 minuutiksi. Voit grillata samantien tai siirtää ne kylmään ja grillata seuraavana päivänä.
Silppua sipulit ja kuullota ne voissa pehmeiksi. Sekoita joukkoon tomaattipyree. Mittaa cola ja etikka kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita kastikeaineet joukkoon . Kuumenna, mutta älä keitä.Tarkista maku ja lisää suolaa.
Sivele kastiketta koiville ja grillaa ne molemmin puolin. Sivele vielä lopuksi kastiketta molemmille puolille.
Tarjoa esimerkiksi höyrytetyn varhaiskaalen, salaatin ja persikoiden kera.
Tarjoa esimerkiksi höyrytetyn varhaiskaalen, salaatin ja persikoiden kera.
Kaalin höyrytys. Suikaloi kaali pieneksi. Kuumenna pannu ja lisää voinokare, lisää kaalisilppu. Sekoittele hetki, mausta suolalla ja rakuunalla. Nosta päälle kansi ja anna höyrystyä kypsäksi miedolla lämmöllä.
Hei,
VastaaPoistaTänään mies teki meille eilisen ohjeesi mukaista raejuustolihalaatikkoa. Tosin savustetulla porsaankyljellä.
Kyllä maistui ja varmasti syödään toistekin! Kiitos ohjeesta.
Broileri ohjekin täytynee kokeilla jonain päivänä. Oih, rakastan kaalia, nam!
Kiitos Viivi.
VastaaPoistaMukava kuulla, että piditte. Pitää kokeilla savukyljelläkin tuota raejuustolaatikkoa.
Ja kilot karisee :)
Höyrytetty kaali on hyvää ja ehdottomasti voissa ensin kuullottaen.