Broileria Napolin tapaan
280 g (3 kpl) broilerin ohutleikettä
pala isoa kesäsipulia
1 valkosipulinkynsi
rypsiöljyä
1 rkl tomaattipyrettä
1/2 tlk (250g) tomaattimurskaa
1 rkl kapriksia
2 tl kuivattua basilikaa
1/2 tl ruususuolaa
1/2 tl mustapippuria
1 dl juustoraastetta
Laita broilerifileet uunivuokaan.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
Kuullota öljyssä pannulla. Kääntele joukkoon tomaattipyree. Lisää tomaattimurska, kaprikset ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta 5 minuuttia.
Lusikoi kastike fileille. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä 175-asteessa noin 15-20 minuuttia.
Nauti pastan ja haluamasi lisukkeiden kera.
Nauti pastan ja haluamasi lisukkeiden kera.
Pastan sijasta voi käyttää vaikka kesäkurpitsaa ohuina suikaleina. Luontaistuotekaupoista saa myös spelttipastaa ja gluteenitonta pastaa saa suurista ruokakaupoista
VastaaPoistaKiitos vinkeistä. Kesäkurpitsaa olen laittanut monella tapaa. Kaupan hyllyiltä katselinkin tänään gluteenittomia pastoja, mutta viljaahan niissäkin on.
VastaaPoistaOlen ostanut kerran riisinuudelia, sitä voi käyttää tilapäisesti, jos ei tarvitse laihtua.
VastaaPoista