Kun pääruoka oli kevyttä, oli jälkiruoka paikallaan. Persikat ovat sellaisenaan mehukkaita ja hyviä, valmistin kuitenkin toscalla kuorrutettuja uunipersikoita. Nekin olivat hyviä.
Uunipersikat
Romaine- ja friseesalaattia, kevätsipulia, kurkkukuutioita, oranssia paprikaa suikaleina, hunajamelonikuutioita, raejuustoa. Kastikkeeksi oliiviöljyä, puristettua sitruunaa, sokeria ja suolaa.4 persikkaa tuoreita
1 rkl intiaanisokeria
1 rkl limemehua puristettuna
Pese persikat ja leikkaa ala- ja yläosasta viipale (pysyvät pystyssä paremmin) Aseta persikat uunivuokaan. Ripota persikoille limemehu ja sokeri.
1 rkl intiaanisokeria
1 rkl limemehua puristettuna
Pese persikat ja leikkaa ala- ja yläosasta viipale (pysyvät pystyssä paremmin) Aseta persikat uunivuokaan. Ripota persikoille limemehu ja sokeri.
Raejuusto ja hunajameloni ovat hyvä pari keskenään, korostuivat salaatissa mehukkaina.
Oletko ikinä törmännyt/maistanut saksalaisen Andechserin (http://www.andechser-natur.de/?L=1) luomuraejuustoon? Olen aivan rakastunut siihen, samoin kuin samaisen firman rahka-jogurttiin. Rasvaisempaa tavaraa kuin suomalaiset vastineensa, mutta ah, niin herkullisia!
VastaaPoistaHelmi,
VastaaPoistaEn muista olenko juuri tuota sakasalaista tuotetta ostanut, sen sijaan saksalaista kylläkin, tosin nimeä ennyt muista.
Tykkään tuosta Lindahlsin turkkilaisesta luomujogurtista.
Pitää katsella, jos löytyisi.
Luomuraejuusto kuulostaa kokeilemisehn arvoiselta.