Jälkiruokana syötiin mansikkarahkaa.
Savusiikasalaatti
Koostumus; rapeaa friseetä, purjon vaaleaa osaa silppuna, hunajanaurista, kurkkukuutioita, kirsikkatomaatteja, keitettyä kananmunaa ja pilkottua savusiikaa..
Kastikkeet; salaattiin pirskotettuna hyvää oliiviöljyä mausteina mustapippuria, sokeria, suolaa. Kalalle kermaviili maustettuna dijon sinapilla, mustapippurilla, sokerilla ja tarjotaan erikseen.
Mansikkarahka
Maitorahkaa ja luomujogurttia sekä tomusokeria vatkataan sileäksi. Annostellaan kerroksittain rahkaseos, mansikoita, rahkaseos ja mansikoita. Päälle muromysliä.
Savusiikasalaattia tulee meilläkin usein syötyä, vähärasvaista ja terveellistä. Ja niin ihanan kesäisen makuista.
VastaaPoistaKatriina,
VastaaPoistaSavustetut kalat sopivat salaatteihin.