Kannattaa kokeilla.
Broilerin rintaleikkeet hauduttaen
3 kpl maustamattomia rintaleikkeitä
chiliä, caram masalaa, mustapippuria, currya, kanelia, suolaa
chiliä, caram masalaa, mustapippuria, currya, kanelia, suolaa
Leikkaa leikkeet 3-4 osaan. Mausta. Kuumenna pannulla nokare voita ja rypsiöljyä. Ruskista leikepalat nopeasti molemmin puolin.
Nosta leikepalat uunivuokaan. Kaada mukaan n 4 dl kanalientä ja pannun huuhdeliemi. Kypsennä ensin 200-asteessa kymmenisen minuuttia, alenna lämpö 150-asteeseen ja anna kypsyä, kunnes liha on hajoavaa. Nosta vuoka uunista ja leikkaa liha pienehköiksi paloiksi ja poista samalla esiin tulleet pienet luut. Nosta lihapalat takaisin vuokaan ja suurusta liemi maissijauholla. Anna vuoan kypsyä uunissa vielä viitisen minuuttia.
Tarjosin broilerin lisukkeeksi keitettyä riisiä ja salaattia. Salaatissa oli mukana erilaisia yrttejä, ananassalviaa, basilikaa, mangoldia ja rucolaa.
Nosta leikepalat uunivuokaan. Kaada mukaan n 4 dl kanalientä ja pannun huuhdeliemi. Kypsennä ensin 200-asteessa kymmenisen minuuttia, alenna lämpö 150-asteeseen ja anna kypsyä, kunnes liha on hajoavaa. Nosta vuoka uunista ja leikkaa liha pienehköiksi paloiksi ja poista samalla esiin tulleet pienet luut. Nosta lihapalat takaisin vuokaan ja suurusta liemi maissijauholla. Anna vuoan kypsyä uunissa vielä viitisen minuuttia.
Tarjosin broilerin lisukkeeksi keitettyä riisiä ja salaattia. Salaatissa oli mukana erilaisia yrttejä, ananassalviaa, basilikaa, mangoldia ja rucolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.