Kesäkurpitsa-porkkanapasta
noin 150 g täysjyväspagettia
1 kesäkurpitsa suikaleina
4 pienehköä varhaisporkkanaa suikaleina
1 sipuli silputtuna
1 kesäkurpitsa suikaleina
4 pienehköä varhaisporkkanaa suikaleina
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä silputtuna
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
parmesaaniraastetta
basilikaa
Pese ja suikaloi kasvikset. Silppua sipulit ja kuullota niitä rypsiöljytilkassa muutama minuutti. Lisää mukaan porkkanasuikaleet, mausta ja kuullota, kunnes suikaleet ovat al dente. Siirrä ne pannulta laakeaan kasariin. Lisää pannulle rypsiöljyä ja kuullota kesäkurpitsa suikaleet, mausta ja siirrä kasariin. Keitä kuullotuksien aikana spagetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jätä tilkka keitinvettä ja lisää se kasviksille kasariin sekoita kevyesti. Lisää kasariin valutettu pasta ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.
Nostele pasta annoslautasille, lisää vielä parmesaania ja basilikanlehtiä.
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
parmesaaniraastetta
basilikaa
Pese ja suikaloi kasvikset. Silppua sipulit ja kuullota niitä rypsiöljytilkassa muutama minuutti. Lisää mukaan porkkanasuikaleet, mausta ja kuullota, kunnes suikaleet ovat al dente. Siirrä ne pannulta laakeaan kasariin. Lisää pannulle rypsiöljyä ja kuullota kesäkurpitsa suikaleet, mausta ja siirrä kasariin. Keitä kuullotuksien aikana spagetti suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jätä tilkka keitinvettä ja lisää se kasviksille kasariin sekoita kevyesti. Lisää kasariin valutettu pasta ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.
Nostele pasta annoslautasille, lisää vielä parmesaania ja basilikanlehtiä.
Ohukaiset mansikoilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.