perjantai 3. kesäkuuta 2011

Makkarasalaatti

Makkarasalaatti kuulostaa aika kevyen vihreältä vaikka makkaraa mukana onkin. Jotenkin tuo salaattisana tekee ruuasta kepeää. No ei se nyt mitään kovin raskasta ollut. Keitin uusia perunoita salaatille, mutta en lisännyt niitä salaattiin. Ne piti syödä lämpiminä ja salaatti kylmänä. 
Leivoin myös  juusto-raparperi-mansikkakakkua, joka paistetaan uunissa. Se nautitaan täysin jäähtyneenä, joten nyt se on jääkaapissa ja huomenna nautitaan kahvin kera.

Makkarasalaatti
Huuhdeltuna ja hieman revittynä vihreää salanovasalaattia, luomu villirucolaa, mangoldia, kevätsipulia, kuutioina herkkukurkkua ja vihreää kurkkua, tomaattia.  Grillisalamia, joka on viipaloitu lanteiksi ja paistettu kevyesti pannulla. Kastike; oliiviöljyä, vaaleaa balsamisoa, sokeria ja suolaa. Sekoita salaattiainekset kevyesti keskenään.
Lopuksi kaikille ihanaa syreenin tuoksua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.