Grillasin entrecoteepihvit, sivelin pintaan sesamöljyä ja maustoin suolalla ja pippurilla. Grillasin myös varhaisporkkanoita, jotka melkein unohtuivat grilliin.
Valkosuklaalimesametti mansikoilla
1 levy (100g) valkosuklaata, 4 rkl kermaa, 1 limen kuoriraaste. Päälle lohkottuja masikoita ja suklaabasilikaa.
Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa. Lisää seokseen kerma ja limekuoriraaste. Sekoita tasaiseksi.
Sulata valkosuklaa miedolla lämmöllä mikrossa. Lisää seokseen kerma ja limekuoriraaste. Sekoita tasaiseksi.
Nostele samettimainen suklaa annoslautasille. Asettele pinnalle mansikkalohkot ja lopuksi suklaabasilikalehtiä.
Mukavaa juhannuksen jatkoa kaikille lukijoilleni.
Mukavaa juhannuksen jatkoa kaikille lukijoilleni.
Aaaa nam mitä ruokaa ,___, !
VastaaPoistahttp://rosaliespaperplanes.blogspot.com/
Ihanan kauniita ruokia.
VastaaPoistaMeillä syötiin kirsikoita, kun mansikat maksoivat 9 € litra, vähän liian kalliita kotimaisia. Täytyy odottaa vielä vähän aikaa, ehkä hinta vähän laskee.
Roosa,
VastaaPoistaMansikat ovat niin hyviä sekä salaatissa että jälkiruuassa.
Unelma,
Torilla suomalainen litra maksoi 3,95 €