Lohifilee odottaa jääkaapissa huomista päivää samoin raparperit.
Tomaattikeitto tuoreista tomaateista
1 dl täysjyväohraa
2 dl vettä
ripaus suolaa
Keitä ohra kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan kannen alla 8 minuuttia.
Keitto
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
kourallinen basilikaa tuoretta
2 dl vettä
ripaus suolaa
Keitä ohra kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan kannen alla 8 minuuttia.
Keitto
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
kourallinen basilikaa tuoretta
1 kg tomaatteja
tuoretta timjamia ja rosmariinia
tuoretta timjamia ja rosmariinia
1 rkl sokeria
3 dl vettä
1/2 dl punaviinietikkaa
1/2 dl puristettua sitruunamehua
tarvittaessa suolaa
Silppua sipulit ja kuullota niitä hetki oliiviöljyssä kattilassa. Pese ja kuutioi tomaatit, poista niistä kovat kannat. Jos haluat voit kaltata kuoret, en sitä tehnyt eikä se haitannut lopputulosta. Lisää tomaattikuutiot sipulisilpun joukkoon, Huuhtele ja pilko basilika, riivi timjamioksat ja rosmariini. Lisää yrtit tomaateille. Lisää mukaan sokeri, vesi, sitruunamehu ja punaviinietikka. Keitä kypsäksi ja soseuta. Tarkista maku. Lisää keittoon ohrasuurimot ja anna kiehahtaa. Keiton seurana tarjosin Leipomo Salosen myslileipää.
3 dl vettä
1/2 dl punaviinietikkaa
1/2 dl puristettua sitruunamehua
tarvittaessa suolaa
Silppua sipulit ja kuullota niitä hetki oliiviöljyssä kattilassa. Pese ja kuutioi tomaatit, poista niistä kovat kannat. Jos haluat voit kaltata kuoret, en sitä tehnyt eikä se haitannut lopputulosta. Lisää tomaattikuutiot sipulisilpun joukkoon, Huuhtele ja pilko basilika, riivi timjamioksat ja rosmariini. Lisää yrtit tomaateille. Lisää mukaan sokeri, vesi, sitruunamehu ja punaviinietikka. Keitä kypsäksi ja soseuta. Tarkista maku. Lisää keittoon ohrasuurimot ja anna kiehahtaa. Keiton seurana tarjosin Leipomo Salosen myslileipää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.