Possupihvi aurajuustoyrttivoilla
Pihvien marinointi
Sekoita muovipussiin marinointiliemi, 3 rkl oliiviöljyä, 1 rkl sitruunamehua, 2 rkl soijaa, 1/2 dl ananasmehua ja rouhittua mustapippuria. Nosta possupihvit (3-4) pussiin ja kääntele ne liemessä. Sulje pussi ja nosta jääkaappiin. Marinointiaika on 2 tunnista aina yön yli valintasi mukaan.
Aurajuustoyrttivoi
Vaahdota 100 g voita. Murustele 1/2 dl sinihomejuustoa, murskaa 1/2 dl ananaskuutioita, silppua 2 rkl persiljaa ja samanverran ananassalviaa. Sekoita ainekset ja lisää ne voivaahtoon. Muotoile kelmun avulla seoksesta pötkylä. Laita se pakastimeen jähmettymään. Leikkaa ennen tarjoilua noin sentin viipaleet pihveille.
Sekoita muovipussiin marinointiliemi, 3 rkl oliiviöljyä, 1 rkl sitruunamehua, 2 rkl soijaa, 1/2 dl ananasmehua ja rouhittua mustapippuria. Nosta possupihvit (3-4) pussiin ja kääntele ne liemessä. Sulje pussi ja nosta jääkaappiin. Marinointiaika on 2 tunnista aina yön yli valintasi mukaan.
Aurajuustoyrttivoi
Vaahdota 100 g voita. Murustele 1/2 dl sinihomejuustoa, murskaa 1/2 dl ananaskuutioita, silppua 2 rkl persiljaa ja samanverran ananassalviaa. Sekoita ainekset ja lisää ne voivaahtoon. Muotoile kelmun avulla seoksesta pötkylä. Laita se pakastimeen jähmettymään. Leikkaa ennen tarjoilua noin sentin viipaleet pihveille.
Kypsensin lisukkeeksi uunissa peruna- ja porkkanalohkot ja sekoitin klassisen vihreän salaatin.
Aivan viimeisenä paistoin marinoidut pihvit pannulla kypsäksi. Muista ottaa pihvit huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä.
Aivan viimeisenä paistoin marinoidut pihvit pannulla kypsäksi. Muista ottaa pihvit huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen kypsentämistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.