perjantai 19. marraskuuta 2010

After Eight-muffinssit

Sain After Eightiltä ihania suklaisia reseptejä ja maistiaisia. Kokeilen jossain vaiheessa suklaakuorrutusta  uudella tavalla. Helpolta ja onnistuvalta kuulosti brownie-kakun päälle. Minulla on ollut hieman ongelmia aikaisemmin kuorrutusten kanssa. Luulen, että pikkujouluna on pöydässä After Eightillä kuorrutettua kakkua.
Tänään  tein muffinsseja illan kahvipöytään. Ihana suklaa ja minttu maistui  muffinsseissa.  Käytin turkkilaista luomujogurttia. Jogurtti sopii hyvin tähän kokoonpanoon, hyvä vastapaino minttusuklaalle.
Paistoin silikonivuoissa, josta muffinssit irtosivat hetken jäähdyttyään. Tietysti paperivuoissa olisivat näyttäneet tyylikkäiltä, mutta niitäpä ei nyt ollut.

After Eight-muffinssit
2 kananmunaa
2,5 dl hienoasokeria
2 dl luonnonjogurttia
50g voita
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
24 palaa After Eight-suklaata
Sulata voi miedolla lämmöllä. Vatkaa kananmunat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Paloittele 12 palaa After Eight-suklaata. Sekoita suklaa varovasti voin ja jogurtin sekaan. Siivilöi jauhot munasokerivaahtoon ja  sekoita joukkoon jogurttisuklaaseos. Annostele taikina ja loput 12 suklaapalaa  hienonnettuna muffinssivuokiin. (Käytin silikonimuffinsivuokaa) Paista 200-asteessa noin 10-15 minuuttia.

4 kommenttia:

  1. Hei Arleena! Löysinpä tämän sinun ruokablogin ja tuun uuvestaankin..
    Muffineja aionkin tänään kokeilla kun on pojan nimipäiväkin vielä!

    VastaaPoista
  2. Anna,
    Mukava, kun tulit käymään tänne.
    Mukavia nimipäiviä, toivottavasti muffinssit maistuvat.

    VastaaPoista
  3. Täällähän näitä herkkuja löytyi. Tänä syksynä olen tehnyt useaan kertaan silikonivuoissa muffinsseja. Näppärää ja helppoa. Lisäksi muffinssit onnistuvat minulta paremmin kuin esim. pullat.

    After eight -muffinssit ovat seuraavaksi vuorossa :). Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Lastu,
    Nämä muffinsit maistuivat meilläkin. Pitää tehdä vastakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.