Tänään tein muffinsseja illan kahvipöytään. Ihana suklaa ja minttu maistui muffinsseissa. Käytin turkkilaista luomujogurttia. Jogurtti sopii hyvin tähän kokoonpanoon, hyvä vastapaino minttusuklaalle.
Paistoin silikonivuoissa, josta muffinssit irtosivat hetken jäähdyttyään. Tietysti paperivuoissa olisivat näyttäneet tyylikkäiltä, mutta niitäpä ei nyt ollut.
After Eight-muffinssit
2 kananmunaa2,5 dl hienoasokeria
2 dl luonnonjogurttia
50g voita
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
24 palaa After Eight-suklaata
Sulata voi miedolla lämmöllä. Vatkaa kananmunat ja sokeri valkoiseksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Paloittele 12 palaa After Eight-suklaata. Sekoita suklaa varovasti voin ja jogurtin sekaan. Siivilöi jauhot munasokerivaahtoon ja sekoita joukkoon jogurttisuklaaseos. Annostele taikina ja loput 12 suklaapalaa hienonnettuna muffinssivuokiin. (Käytin silikonimuffinsivuokaa) Paista 200-asteessa noin 10-15 minuuttia.
Hei Arleena! Löysinpä tämän sinun ruokablogin ja tuun uuvestaankin..
VastaaPoistaMuffineja aionkin tänään kokeilla kun on pojan nimipäiväkin vielä!
Anna,
VastaaPoistaMukava, kun tulit käymään tänne.
Mukavia nimipäiviä, toivottavasti muffinssit maistuvat.
Täällähän näitä herkkuja löytyi. Tänä syksynä olen tehnyt useaan kertaan silikonivuoissa muffinsseja. Näppärää ja helppoa. Lisäksi muffinssit onnistuvat minulta paremmin kuin esim. pullat.
VastaaPoistaAfter eight -muffinssit ovat seuraavaksi vuorossa :). Kiitos vinkistä!
Lastu,
VastaaPoistaNämä muffinsit maistuivat meilläkin. Pitää tehdä vastakin.