Kasviskaalipata
noin 700 g valkokaalta
1 iso luomuporkkana
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1 1/2 dl rikottuja ohrasuurimoita
1/2 l kasvislientä fondista
rypsiöljyä
mustapippuria, ruususuolaa
juustoraastetta
Suikaloi kaali ohueksi ja kuullota se kevyesti pannulla rypsiöljytilkassa. Kuori ja silppua salottisipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota niitä hetki ryppsiöljytilkassa. Pese ja pilko porkkana ja lisää se kuullottumaan sipulien joukkoon. Kaada sekaan kasvisliemi ja lisää mukaan ohrasuurimot. Mausta. Anna kiehua 10 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset kaali mukaan lukien uunipataan. Lisää pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.