sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Maksaa ja mustaherukoita chevrellä


Maksapihvit valmistan suht samalla tavalla. Tänään maksapihvit sipulipedillä, ja tilkka kermaista kastiketta.
Maustoin pihvit valkopippurilla, Salaatiksi sekoitin kesäkurpitsa-, purjo-jääsalaatin.









Jälkiruuaksi oli aikomus mustikoita ja vuohenjuustoa. Mutta käsi osui pakastimessa mustaherukkapussiin, joten marjat vaihtuivat. Ripottelin vuohenjuustokiekoille hunajaa ja lämmitin mikrossa. Mustaherukat saivat sulaa huoneenlämmössä. Ripottelin niille myös hunajaa. Lopuksi vaahdoksi vatkattua vaniljakastiketta, mantelilastuja ja vihreää vesikrassia. Ihan hyvä yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.