maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kylmäsavulohipasta

Pitkään aikaan en ole tehnyt pastaa. Ainakin kaksi viikkoa on jo siitä aikaa. Nyt tuli asia korjattua. Ensin ajattelin valmistaa Nauvon kylmäsavulohesta paistosta, mutta vaihdoin lopulta pastaan, Jyrki Sukula on joskus valmistanut tähän tyyliin. Tosin meillä ei ollut konjakkia eikä valkoviiniä kaapissa. Korvasin valkoviinin vaalealla balsamicolla, se sopi ihan hyvin. (Kuvien kanssa on ollut bloggerissa tänään ongelmaa, toivottavasti saan kuvan mukaan).

Kylmäsavulohipasta

6 kiekkoa nauhapastaa
vettä, suolaa
190 g kylmäsavulohta
1 iso keltasipuli
rypsiöljyä
3 rkl vaaleaa balsamicoa
2 dl ruokakermaa

mustapippuria, chilijauhetta
juustoraastetta
Leikkaa sipuli puolirenkaiksi ja kuullota rypsiöljyssä. Lisää balsamico ja ruokakerma.Viipaloi lohi ja lisää pannulle. Kiehauta 10 minuuttia. Lisää mausteet. Keitä pasta al denteksi.  Valuta pasta ja lisää kastike pastaan.
Raasta annosten pinnalle juustoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.