Tänään oli se päivä, kun halusin mehukkaat valkosipuliperunat broileripihvien seuraksi. On jo aikaa, kun olen tehnyt valkosipuliperunoita. Hunajaporkkanoita kypsensin vielä täydentämään kokonaisuutta. Tänään en käynyt kaupassa, kaapeista tyhjeni aika mukavasti raaka-aineita tähän ruokaan. Huomenna on kauppapäivä.
Valkosipuliperunat
5 iso perunaa
2 isoa valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa 15 %
1 tl ruususuolaa
juustoraastetta
Kuori ja viipaloi perunat. Sekoita kermaan murskatut valkosipulit ja suola. Lado uunivuokaan vuorotellen perunaa ja kermaseosta. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 200-asteessa noin 50 minuuttia.
Broileripihvit
Mausta ohutleikkeet teriyakikastikkeella, chili/valkosipulikastikkeella, mustapippurilla ja paprikajauheella.
Kypsennä rypsiöljytilkassa parisen minuuttia per puoli.
Lisukkeina hunajaporkkanoita ja rucola-kurkku-kevätsipulisalaattia.
perjantai 26. maaliskuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onpa herkullisen näköinen annos. Simppelit tarpeet, värit selkeät. Näkee, mitä syö.
VastaaPoistanna,
VastaaPoistaKiitos, oli kauniisti sanottu