tiistai 9. maaliskuuta 2010

Broileripihvit omenacurrykastikkeella

Pitkästä aikaa, taitaa olla viikko jo kulunut, ostin broilerinfileitä. Ranskankermaakin ostin ja muistin, että sunnuntaina lohi oli ranskankermalla. Päätinkin valmistaa hedelmäistä broileria. Omena sopii hyvin tämän vaalean lihan seuraksi.

Broileripihvit omenacurrykastikkeella

500 g maustamattomia broilerinfileitä
2 tl paprikajauhetta
 2 tl broilerimaustetta
ripaus suolaa
rypsiöljyä
Kastike
1 iso omena
1 iso sipuli
1 tl currya
2 dl kanalientä vesi+fondi
1 dl ruokakermaa
ripaus sokeria ja suolaa

Nuiji broilerifileet sentin paksuisiksi. Mausta ne. Paista kypsiksi rypsiöljyssä miedolla lämmöllä. Nosta sivuun.
Kuori ja kuutioi omena. Kuori ja silppua sipuli. Kuullota ne pannulla rypsiöljyssä, johon olet sekoittanut curryn. Lisää kanaliemi, ruokakerma ja broilerinfileet. Mausta ripauksella sokeria ja suolaa. Anna kypsyä hetki miedolla lämmöllä, kunnes neste sakeutuu.
Tarjosin fileet kokojyväriisin ja salaatin kera. Salaatissa oli päärynäsuikaleita eli hedelmäinen skaala jatkui sielläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.