sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sipulipihvit - Karpalot kinuskissa

Jauhelihapihveihin käytän erittäin harvoin sipulia. Näissä pihveissä on naudanjauhelihaa, suolaa, maustepippuria, kananmunaa ja korppujauhoja. Sipulirenkaat kuullotin öljy/voiseoksessa. Kuullotettu sipuli on mielestäni juuri näin sopivinta pihveille.
 
Ostin syksyn ensimmäiset karpalot. Syksyn jälkiruuassa on keksimurua, jäätelöä, karpaloita ja kinuskikastiketta.  Pakastin karpaloita pienen määrän tapani mukaan ja talven mittaan käytän jälkiruokiin ja pääruokien lisukkeena.

Tässä tämän sunnuntain simppelit tarjottavat.    

2 kommenttia:

  1. Sipulirenkaat ovat hyviä, ne suorastaan muuttuvat makeiksi paistamisen aikana.
    Kaunis kuva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.