Mustikka-vadelmakääretorttu
Pohja
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrakasta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne varovasti nostellen vaahtoon.
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne varovasti nostellen vaahtoon.
Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista noin 8 minuuttia 200-asteessa. Kumoa sokeroidulle leivinpaperille, poista paperi ja anna jäähtyä.
Täyte
Täyte
Levitä jäähtyneelle pohjalle vadelmahilloa. Ripottele pinnalle vielä hiukan kohmeiset pakastemustikat (jos tuoreita on tarjolla niin niitä), noin 2-3 dl . Mausta 1 1/2 dl kermaa sokerilla ja vaniljalla ja vatkaa vaahdoksi. Sekoita vaahdon joukkoon 1/2 purkillista ricottajuustoa. Levitä vaahto kääretortulle ja kääri rullalle.
Ripottele pinnalle tomusokeria tarjottaessa.
Ai ai mitä herkkua olet taas valmistanut.
VastaaPoistaBlogissani olisi tunnustus sinulle.
Olen vissiin saanut pakkomielteeksi kääretortut.
VastaaPoistaKäynpä katsomassa