Lohiperhoset tomaattipastalla
Kuivaa talouspaperilla lohiperhoset. Ripauta pannulle rypsiöljyä. Perhoset olivat aika isoja, joten paistoin yksi kerrallaan keskilämmöllä. Maustoin suolalla ja mustapippurirouheella ja käänsin hetkeksi toisenkin puolen paistumaan. Lohi kypsyy sopivaksi muutamassa minuutissa.Suolalla maustettuun kiehuvaan pastaveteen mittasin täysjyvädurumpastan kiehumaan. Sen kiehuessa lisäsin pannulle rypsiöljyä ja kuumalle pannulle puolitetut kirsikkatomaatit. Mausteeksi ripaukset sokeria, suolaa, mustapippuria ja timjamia. Kypsensin kirsikkatomaatit pehmeiksi ja lisäsin kermatilkalla notkistetun ranskankerman sekä tomaattipyrettä.
Valutin pastan ja sekoitin joukkoon kastikkeen. Kaikki oli valmista annostelua varten.
Lisukkeeksi vihreää, salaattia ja kurkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.