Jälkiruoka oli yhtä helppoa ja ah niin yksinkertaisen hyvää. Tähän ricottajogurttiin ei ohjetta tarvita. Se syntyy inspiroiden näppituntumalla.
Makkara-stroganov
1 rkl oivariinia
1 iso sipuli
1 rkl makeaa soijakastiketta
mustapippuria myllystä
2 tl sokeria
1 tlk tomaattimurskaa
1 1/2 dl kermaa (ap ohje2,5 dl kolmen sipulin ruokakermaa)
1 iso sipuli
1 rkl makeaa soijakastiketta
mustapippuria myllystä
2 tl sokeria
1 tlk tomaattimurskaa
1 1/2 dl kermaa (ap ohje2,5 dl kolmen sipulin ruokakermaa)
1 dl herkkukurkkukuutioita
Pinnalle persiljaa
Leikkaa makkara pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli, Ruskista makkara oivariinissa, lisää sipulisilppu ja kuullota. Lisää pippuri, soijakastike, sokeri ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljakseen muutama minuutti. Lisää kerma ja herkkukurkkukuutiot. Anna hautua muutama minuutti miedolla lämmöllä. Tarjoa keitettyjen perunalohkojen kera.
Leikkaa makkara pieniksi kuutioiksi. Silppua sipuli, Ruskista makkara oivariinissa, lisää sipulisilppu ja kuullota. Lisää pippuri, soijakastike, sokeri ja tomaattimurska. Anna kiehua hiljakseen muutama minuutti. Lisää kerma ja herkkukurkkukuutiot. Anna hautua muutama minuutti miedolla lämmöllä. Tarjoa keitettyjen perunalohkojen kera.
Ricottajogurtti marjoilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.