perjantai 7. syyskuuta 2012

Paprikapaistos possupihveille

Tänään kokeilin hieman uudenlaista lisuketta paprikoista. Ruuanlaitto hieman takkuili , en ollut hyväntuulisessa vireessä ollenkaan. Valmistusvaiheessa ajattelin, että nyt tulee tulisen mausteista ruokaa. Lopputulos ei ollutkaan kovin tulista. Itseasiassa olisin voinut laittaa paprikapaistokseen kokonaisen chilin. Ehkä kuitenkin oli parasta aloittaa kokeilu maltillisesti.

Paprikapaistos
Possun ulkofileepihvit
Salaatti
2 isoa suippopaprikaa
1 iso sipuli
rypsiöljyä
pala kesäkurpitsaa
4 valkosipulinkynttä
1/2 punaista chilipalkoa
100 g  tuorejuustoa Arlan Apetina
soijakastiketta
mustapippuria, suolaa
Suikaloi paprikat ja sipuli. Kuullota  rypsiöljyssä  noin viitisen minuuttia. Lisää silputut valkosipulit ja chili sekä kuutioitu kesäkurpitsa.  Hauduta hetki kannen alla.  Lisää tuorejuusto ja mausteet sekä soijakastike. Sekoita, kunnes juusto on sulanut joukkoon. Nosta tarjolle esimerkiksi possupihveille.
Puristin pihveille sitruunamehua ja maustoin mustapippurilla ja ruususuolalla. Paistoin voi/rypsiöljyseoksessa. 
Lisukkeena oli perinteistä salaattia. 

2 kommenttia:

  1. Hyvän kuuloinen tuo lisuke - itse olen chilin ystävä, laitan sitä usein valmistamaani ruokaan...

    VastaaPoista
  2. d-malli,
    Chili sopii esim tämän makeahkon paprikan kanssa.

    Melody,
    Mukava, kun tykkäsit tehdä suklaakakun. Käynpä katsomassa sitä.
    Tuo luumutorttu on muhevaa. Ja sitä on ahkerasti klikattu blogissani.

    Paprikalisuke oli hyvää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.