Parsakaalit olivat tuoreita ja ensiluokkaisia, kuten vastapoimitut vain voivat olla. Niitä valitsin myös ja tietysti tilliä kalalle.
Täytetyt suippopaprikat
Kokonainen siika uunissa kypsytettynä
Höyrytettyä parsakaalia
Huuhtele ja halkaise paprikat. Poista siemenet ja valkoinen osa. Aseta paprikapuolikkaat uunivuokaan ja ripauta pinnalle tilkka oliiviöljyä.
Valmista täyte.
1 porkkana raastettuna
1 kevätsipuli silputtuna varsineen
parsakaalin ns varsiosat silputtuna
200 g tuorejuustoa valkosipuli & yrtit (Arlan Apetina)
parsakaalin ns varsiosat silputtuna
200 g tuorejuustoa valkosipuli & yrtit (Arlan Apetina)
maldon-suolaa, mustapippuria
Sekoita ainekset ja levitä paprikapuolikkaille.
Sekoita ainekset ja levitä paprikapuolikkaille.
Kypsennä uunin 200-asteessa noin 15-20 minuuttia. (Oli hyvää, kannattaa kokeilla.)
Uunisiika valmistui näppärästi uunissa ehjänä kypsyen. Vatsan täytteenä oli tilliä, sitruunaviipaleita ja voinokareita sekä ripaus suolaa.
Tosi herkullisen näköistä! Suippopaprikat ovat aika kivoja,ja niitä voi täyttää monella eri tavalla:)
VastaaPoistaTykkään myös suippopaprikoista, niiden maku on lempeämpi kuin ns perinteisten.
VastaaPoista