Lammasta kasvisten kera
noin 600 g lammaspaistia viipaleena
mausteliemi
1/2 dl soijaa
2 rkl rypsiöljyä
mustapippuria, meiramia, tilliä
ripaus suolaa
4 kpl valkosipulin kynsiä murskattuna
Sekoita marinadi ja sivele paistiviipaleelle. Anna maustua vähintään 3 tuntia. Ruskista paistiviipale pannulla voinokareessa molemmin puolin. Nosta se taginepataan. Huuhtele pannu vesitilkalla, kiehauta ja lisää pataan.
Paloittele keltasipuli ja lisää pataan. Kypsennä lihaa noin tunnin verran miedolla lämmöllä kannen alla.
Kuori porkkanat ja omenat, paloittele ja lisää pataan kypsymään. Kypsymisen loppuvaiheessa huuhdo ja paloittele kukkakaalin puolikas ja lisää pataan hautumaan. Ripauta mukaan hieman suolaa.
Kun kasvikset ovat kypsiä ja liha hajoavaa, ruoka on valmista.
Kun kasvikset ovat kypsiä ja liha hajoavaa, ruoka on valmista.
Ruokaa odotellessa on mukava maistella tomaatteja. Tarjolla on perinteistä punaista, oranssia ja keltaista tomaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.