Ensin valmistin lisukkeet ja pihvit lämpenivät huoneenlämmössä. Pihvien paistaminen on nopeaa ja helppoa. Olen ollut vannoutunut naturellien ostaja, mutta nyt luotin Nisseen ja ostin valmiiksi käsitellyt pihvit.
Ei yhtään huono valinta possupihvin kohdalla, pihvi oli tarpeeksi paksu ja mehevä, mausteet kohdallaan. Sisäfileepihvi ei ihan vastannut odotuksiani. Sisäfilee on parasta ilman marinointeja ja maustaminen on parasta paistettaessa. Joten ensi kerralla pihvi leikataan suoraan sisäfileestä.
Naudan sisäfileepihvi
Haudutettu kaali
Valkosipulikesäkurpitsat
Paistoin pihvin voi/öljyseoksessa kuumalla valurautapannulla noin reilu minuutti per puoli.
Valkokaali on suikaloitu ja haudutettu voi/öljytilkassa , mausteena vain ruususuola.
Kesäkurpitsa kevyesti paistettu öljytilkassa, jossa mausteena valkosipulikynsi murskattuna ja ripaus mustapippuria ja suolaa.
Kesäkurpitsa kevyesti paistettu öljytilkassa, jossa mausteena valkosipulikynsi murskattuna ja ripaus mustapippuria ja suolaa.
Possupihvistä ei tullut kuvaa, mutta maistoin sitäkin ja se oli onnistunut. Kun haluan nopeasti maukkaan pihviruuan, on Nissen possupihvi hyvä vaihtoehto.
Pitääpäs kokeilla tätäkin. Kuulin tuttaviltani, että Björkensin lihakauppa Heinolankaaressa on sekä edullinen että laadukas lihakauppa. Siellä kannattaa poiketa.
VastaaPoistaOlen käynyt kerran siellä. Silloin ei ollut ns irtolihaa, vaan kaikki oli paketoitua.
VastaaPoistaPitää käydä uudestaan.