Keitin ja sitten paistoin punajuuria. Niistä tuli sopiva peti paistetuille silakoille. Jokainen varmaan tietää, että miedonmakuiset kalat eivät vaadi paljon hörhellyksiä rinnalleen. Kalan makua ei voi peittää.
Silakat paunajuuripedillä
Vuohenjuustokastike
Salanovasalaatti
Huuhdo ja perkaa silakoista päät ja sisälmykset pois.
Keitä huuhdotut punajuuret ehjänä kypsiksi.
Mausta silakat kevyesti suolalla ja kuivatulla tillillä. Paista silakat voissa. Nosta kulhoon ja laita lämpimään uuniin odottamaan.
Kuori ja viipaloi punajuuret. Mausta suolalla ja kuivatulla rakuunalla, paista kevyesti voi/öljyseoksessa.
Sekoita pehmeä vuohenjuusto lisäämällä siihen tilkka kermaa ja kuivattua persiljaa.
Huuhtele salanovasalaattia, lisää mukaan tuoretta paprikakuutiota ja hyvää oliiviöljyä. Ruoka on valmista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.