Kanttarelleja ja katkarapuja salaatissa
Kanttarellit on pilkottuina paistettu kesäsipulisilpun kanssa voinokareessa pannulla. Ripautin hitusen hienoa merisuolaa mukaan sekä tilkan kermaa. Vähäsuolaisen riisikakun päällä muhennos maistui hyvältä.
Sulaneet katkaravut ja kevyesti kuullotetut paprikakuutiot upotin ranskankermaan, jonka maustoin mustapippurilla, paprikalla ja ripauksella merisuolaa.
Lehtikaalia on revitty pediksi, sille ripsautin hieman hyvää oliiviöljyä.
Viipaloin kaiken kukkuraksi vielä nektariinia mukaan.
No mutta kas. Juuri pari päivää sitten yritin etsiä netistä vinkkejä siihen, mitä sitä voisi laittaa riisikakun päällysteeksi. :) Herkulta vaikuttaa tuo kantarellimuhennos, muita sieniä olen vähän huono syömään.
VastaaPoistaJoskus tai useinkin laitan vain hyvää juustoa riisikakun päälle.
VastaaPoista