keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tomaatti-papukeitto

Tänään valmistui ruoka purkkien sisällöistä, säilötyistä tomaateista ja valkoisista pavuista.

Tomaatti-papukeitto 3:lle
1 tlk säilöttyjä tomaatteja
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 punasipuli
1 tl currya
2 tl paprikajauhetta
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl oreganoa
1 rkl rypsiöljyä
1 dl kermaa

Silppua sipuli. Lämmitä öljy kattilassa. Lisää mausteet ja sipulisilppu. Kuullota seosta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Lisää säilötyt tomaatit, kuumenna kiehuvaksi. Soseuta. Sekoita keittoon pavut. Kiehauta. Lisää kerma ja kuumenna. Keiton kanssa sopii esimerkiksi kauraleipä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.