tiistai 21. helmikuuta 2012

Kasvissalaatti

Unohdin ottaa jättikatkaravut sulamaan, olin aikonut valmistaa niistä aterian. Tänään syötiin sitten ateriasalaatti, tarkemmin kasvissalaatti ja tarkennukset jatkuvat reseptissä.

Kasvissalaatti
Salaatissa on:
Jäävuorisalaattia ja friseesalaattia huuhdeltuna ja revittynä, höyrytettyä kukkakaalta, kuutioitua kesäkurpitsaa, paistettuja isoja herkkusieniä lohkoina,  tomaattia lohkoina.
Salaattiin on sekoitettu oliiviöljyä ja vaaleaa balsamicoa sekä päälle ripoteltu sinihomejuustoa.
Erikseen on tarjolla  ranskankermakastike maustettuna ripauksella suolaa, paprikaa, chiliä ja mustapippuria sekä hieman hunajaa.

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka raikkaan ja namin näköinen salaatti! Suorastaan juhlavan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.