Kesäkurpitsasalaatti pihvillä
Laita pilkottu jäävuorisalaatti tarjoiluvatiin. Sekoita oliviiöljyä ja vaaleaa balsamicoa ja ripottele sekoittaen salaattiin.
Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi. Ripauta pannulle rypsiöljyä ja kuumenna.
Paista kesäkurpitsaviipaleet molemmin
puolin keskilämmöllä. Raasta paistamisen alkuvaiheessa pinnalle
valkosipulia ja ripota mukaan hieman suolaa. Nosta viipaleet salaatille.
Sekoita viljapossu-naudanpaistijauheliha keskenään, (50%/50%) . Lisää joukkoon suolaa, runsaasti maustepippuria ja tilkka kermaa. Sekoita tasaiseksi. Muotoile pihveiksi ja paista kypsiksi keskilämmöllä.
Nosta pihvit salaatille. Lisää lopuksi murskattua cashew-pähkinärouhetta ja muutama auringonkukkaverso.
Sekoita viljapossu-naudanpaistijauheliha keskenään, (50%/50%) . Lisää joukkoon suolaa, runsaasti maustepippuria ja tilkka kermaa. Sekoita tasaiseksi. Muotoile pihveiksi ja paista kypsiksi keskilämmöllä.
Nosta pihvit salaatille. Lisää lopuksi murskattua cashew-pähkinärouhetta ja muutama auringonkukkaverso.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.