keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kesäkurpitsasalaatti pihvillä

 Pidän salaateista ja valmistan niitä melkein joka päivä. Salaatteja ei koskaan voi syödä liikaa. Tänään tein ateriasalaatin. Jääkaapin sisältö ratkaisi koostumuksen, kesäkurpitsaa ja jäävuorisalaattia päälle pihvit.

Kesäkurpitsasalaatti pihvillä

Laita pilkottu jäävuorisalaatti tarjoiluvatiin. Sekoita oliviiöljyä ja vaaleaa balsamicoa ja ripottele sekoittaen salaattiin.
Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi. Ripauta pannulle rypsiöljyä ja kuumenna. 
Paista kesäkurpitsaviipaleet molemmin puolin keskilämmöllä. Raasta paistamisen alkuvaiheessa pinnalle valkosipulia ja ripota mukaan hieman suolaa. Nosta viipaleet salaatille.
Sekoita  viljapossu-naudanpaistijauheliha keskenään, (50%/50%) . Lisää joukkoon suolaa, runsaasti maustepippuria ja tilkka kermaa.  Sekoita tasaiseksi. Muotoile pihveiksi ja paista kypsiksi keskilämmöllä.
Nosta pihvit salaatille. Lisää lopuksi murskattua cashew-pähkinärouhetta ja muutama auringonkukkaverso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.