Ensin ajattelin perinteistä kanasalaattia ranskankermapohjaisella kastikkeella. Seuraavaksi jo halusin jotain lämmintä. Niinpä salaatin on oltava lämmin, jos kana on kylmää Siitä se sitten lähti.
Lämmin kasvissalaatti
Kylmää grillattua broileria
Huuhtele makea suippopaprika. Leikkaa renkaiksi ja poista siemenet. Samoin huuhtele pieni kesäkurpitsa ja leikkaa viipaleiksi. Leikkaa iso kesäsipuli renkaiksi ja murskaa pari valkosipulin kynttä. Laita kasvikset kulhoon. Voitele uunivuoka.Sekoita kastike, neitsytoliiviöljyä 2/3, balsamicoviinietikkaa 1/3, mustapippuria 1 tl, ripaukset suolaa ja sokeria. Sekoita tasaisen sakenevaksi. Kaada kastike kasviksille sekoittaen. Nostele seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Lisää kasviksien sekaan kypsennetyt pakasteherneet.
Tarjoa kypsän, grillatun kylmän tai kuuman broilerin kera. Lisäksi tarjolla oli pehmeälehtistä salaattia, jolle ripsautin oliiviöljyä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.