Punaiset viinimarjat ovat aika tuhtia maultaan, tainnutin niiden maun sopivasti parilla hyppysellisellä steviaa. Se auttoi, marjat sopivat mainiosti jogurttijälkkäriin. Ei tullut huono omatunto liiasta sokerista.
Härkäpapupannu
Poista pavut paloista ja huuhtele pavut. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä noin 30 minuuttia. Valuta.
5 dl keitettyjä härkäpapuja
2 valkosipulinkynttä
puolikas isosta kesäsipulista
mustapippuria, suolaa
rypsiöljyä
puolikas suippopaprikaa
4 tomaattia
Kuullota murskatut valkosipulinkynnet ja silputtu sipuli rypsiöljyssä pannulla. Lisää härkäpavut ja mausteet. Sekoita ja paista muutama minuutti.
Lisää renkaiksi leikattu paprika ja lohkottu tomaatti. Kypsytä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Tarjoa salaattilehtien kera.
Punaiset viinimarjat jogurtissa
Mausta viinimarjat kahdella hyppysellisellä steviaa. Marjoja oli noin 3 desiä.
Mausta 3 dl turkkilaista jogurttia hyppysellisellä steviaa sekä ripauksella vaniljasokeria. Lisää jogurtin joukkoon muutama ruokalusikallinen kermaa. Vatkaa tasaiseksi.
Nostele kulhoon kerroksittain viinimarjoja ja jogurttia. Kyllä tämä annos jäätelön voittaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.