keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Viherpippurinen kukkakaalikeitto

Isosta kukkakaalisatsistani oli vielä jäljellä pari kukintokimppua. Ne oli paras käyttää juuri tänään.
Tein hieman mausteisemman keiton viherpippurijuuston avulla.

Viherpippurinen kukkakaalikeitto

1 l kasvislientä
500 g kukkakaalia
150 g sulatejuustoa, Koskenlaskija viherpippuri
1 tl mustapippuria
Keitä paloiteltu kukakaali kasvisliemessä kypsäksi. Soseuta. Lisää sulatejuusto ja kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut.
Mausta keitto mustapippurilla ja lisää 1 dl silputtua persiljaa. Persiljaa ei minulla nyt ollut.
Tarjoa ruiskiekkojen kera.

Tämän blogin kirjoittamisen ohessa naukkailin mukillisen kahvia ja nautin herkullisen suussasulavan mustikkaleivoksen, jossa ei ollut sitä tavanomaista kakkupohjaa. Valkoista moussea alla ja runsaasti mustikkaa päällä. Kuka osaisi kertoa miten tämä herkku on tehty. Olisin siitä ikionnellinen. Kahvitarjoilu on tuossa tietoneen tulostimen päällä sopivasti ottoetäisyydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.