lauantai 18. lokakuuta 2008

Kuhafileet

Kuhafileitä, tarpeellinen määrä syöjien mukaan
Purista fileille sitruunamehua. Mausta merisuolalla ja valkopippurilla. Kypsennä voissa nopeasti molemmin puolin.
Lämpimät kasvikset, suikaloi porkkanaa, kesäkurpitsaa. vihreää paprikaa ja murskattua valkosipulia. Kuullota kasvikset pannulla. Mausta - suolaa, mustapippuria ja kuivattua basilikaa.
Viipaloi joukkoon tomaatit ja anna niiden kypsyä hetki.
Herkkusieni-sipulilisäke, silppua sipuli, kuullota hetki pannulla. Lisää joukkoon viipaloidut herkkusienet ja kypsennä hetki. Mausta hienolla merisuolalla.
Tumma riisi kypsennetään ohjeen mukaan, noin 30 minuuttia.
Yksinkertainen valmistustapa sopii hyvin miedonmakuiselle kuhalle. Samoin hyvin sopivat joukkoon kasvikset, sienet ja riisi.

4 kommenttia:

  1. Namskis, herkullisen näköinen annos. Meillekin appiukko tuo usein kuhaa, tulee vaan useimmiten iskettyä se helppouden vuoksi uuniin...

    VastaaPoista
  2. Kuha on hyvää...niin valkoinen liha....ei ruotoja....eikä tarvitse monia mausteitakaan..

    VastaaPoista
  3. Kuha on hyvää myös näin yksinkertaisena vain paistaen.

    VastaaPoista
  4. marjamatilda.
    meillä myös tykätään valkolihaisista kaloista siika, kuha ja ahven
    Silakasta saa myös herkullista ruokaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.