Viipaleperunat uunissa
Kuori perunat ja leikkaa ne viipaleiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella, ripauta päälle oliiviöljyä. Kierittele kulhossa viipaleet, jotta mausteet sekoittuvat tasaisesti.Kaada perunaviipaleet voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 175-asteessa.
Siikaa pestossa
Siikafileitä, yksi filee per syöjäPyyhi fileet talouspaperilla ja leikkaa nahkapintaan viillot
Mausta hienolla merisuolalla, ripauksella valko- ja mustapippuria
Levitä fileiden nahkapuolelle pestokastiketta
Nosta fileet leivinpaperin päälle uuniritilälle ja kypsennä keskilämmöllä 200-asteessa noin 8 minuuttia.
Salaatti appelsiinilla
Sekoita kalaruuan seuraksi salaatti. Pehmeää lehtisalaattia revittynä, pirskota päälle oliiviöljyä. Kuori ja poista siemenet kurkusta ja viipaloi se salaatille. Lisää päälle pilkottua appelsiinia ja suikaloitua luumutomaattia. Lopuksi ripaus yrttisuolaa.Jäätelöä jälkiruuaksi
Jälkkäriksi nautittiin Ainon jäätelöuutuutta, luumuhyve-jäätelöä. Se ei kuitenkaan ollut aivan Aino-jäätelöiden parhaimmistoa. Makeahko, mutta maistuihan se.

Nami, tuo pestosiika kuulostaa ihanan houkuttelevalta!
VastaaPoistaSe olikin hyvää.
VastaaPoista