Mieliruokaani ovat ruokaisat salaatit. Tänään syntyi ruokaisa salaatti nopeasti työpäivän jälkeen.
Ostin kylmäsavulohta kalatiskistä sopivan määrän 300 grammaa, josta jäi vielä muutamalle leivällekin.
Kylmäsavulohisalaatti
Salaattiainekset levitetään vadille: revittyä lehtisalaattia, kuorittua kurkkua, paloiteltua tomaattia, suikaloitua punasipulia, yrttisuolaa, mustapippuria, suikaloitua pehmeää päärynää, vihreitä kivettömiä oliiveja, ripaukset neitsytoliiviöljyä, rullattuja pieniä savulohiviipaleita, kananmunalohkoja. Tässä järjestyksessä kokosin salaatin.
Salaatin seuraksi paistettiin paistovalmiit valkosipulipatongit. Eilisestä jäänyt, avattu punaviinipullon sisältö käytettiin ruokajuomana.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullista! Kiitos ihanista ruoka- ja leivontaohjeistasi!
VastaaPoistaKiitos marjmatilda. Mukava saada kommentteja.
VastaaPoistaTuo alimmainen kuva on niin herkullisen näköinen että ihan tulee vesi kielelle :)
VastaaPoistakaisa, niin tulee minullekin kun katson kuvaa, mutta tänään pitää laittaa taas jotain uutta.
VastaaPoistaIhanan herkullisen näköinen salaatti! Täältäkin saa savulohta, mutta se ei ole läheskään niin hyvää kuin Suomessa savustettu lohi....
VastaaPoistaYaelian, tuo kylmäsavustettu lohi on todella hyvää, ehkä parempaa kuin graavattu
VastaaPoistaAnnoshan näyttää aivan ravintolan pöydästä repaistulta!
VastaaPoistahelmi,
VastaaPoistakyllä se on vain meidän keittiön pöydällä