torstai 16. lokakuuta 2008

Lihapullapasta

Pasta on ruoka, joka syntyy hetkessä. Tämä pasta syntyi myös hetken mielijohteesta, jauhelihakastikkeen asemasta tein pikkulihapullia.

Lihapullapasta

250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
vajaa tl suolaa
reilusti maustepippuria ja paprikajauhetta, huom ei mustapippuria
1 kananmuna
n 3 rkl tummia mannaryynejä, koska korppujauhoja ei ollut
Sekoita ainekset taikinaksi. Pyörittele pikkulihapulliksi. Kypsennä voissa pannulla. Nosta sivuun odottamaan.
Kypsennä samalla pannulla kevyesti suikaloitua vihreää paprikaa ja pari hienonnettua valkosipulinkynttä. Lisää joukkoon lihapullat. Lohko pinnalle tomaattia ja anna olla miedolla lämmöllä hetki.
Keitä kierrepasta kypsäksi. Annostele lautasille ja nostele päälle lihapullia seuralaisineen. Viipaloi päälle kesäkurpitsaa.
Maistuipa tämä hyvältä. Useinhan on niin, että yksinkertainen ruoka on hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.