Vaahdotettu mustikkapuuro
1/2 l vettä2 dl mustikoita
3/4 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
vajaa 1 dl mannasuurimoita
Mittaa kiehuvaan veteen mustikat. Keitä noin 10 minuuttia. Siivilöi mustikat pois, voit käyttää ne esim aamupuuron päällä. Mausta mustikkaliemi sokerilla ja suolalla ja vispilöi mukaan mannasuurimot. Keitä noin 5 minuuttia. Anna puuron jäähtyä kylmäksi. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi. Tarjoa puuro kermavaahdon kera. Annostelin puuron kerroksittain kermavaahdon kanssa.
*********
Sain Tuijalta Tuijan Koti ja puutarha-blogista kauniin ja herkullisen tunnustuksen. Kiitos Tuija kauniista sanoistasi, ne lämmittivät mieltä. Valmistauduin nyt vastaamaan tunnustuksen haastekysymyksiin.
1. Lempiruoka
Niitä on monta, mutta valitsen salaatit, silakat, rautu, entrecote-pihvi, suppilovahverokeitto
2. Lempiväri
Musta, harmaan sävyt, valkoinen,
3. Paikka, jossa haluaisin käydä
Ranskan Rhonen laakso, Pohjois-Italia, Kööpenhamina
Tunnustuksen kuvan kuppikakku näyttää herkulliselta. Siitä syntyi heti inspis. Luulenpa, että leivon niitä jossain vaiheessa.
No niin, ottakaa tunnustus vastaan ja vastatkaa blogissanne kysymyksiin. Linkitä samalla tähän blogiin.
Jos leivotte kuppikakkuja, olisi mukava saada siitäkin linkitys tänne. Reseptit otan ilolla vastaan.
Oih! Naminami..Tuo jälkiruoka hupenee kerralla meidän pöydässä!
VastaaPoistaAuts, mitä herkkua:):)
VastaaPoistaNami,ihanaa herkkua!
VastaaPoistaMustikkavaahtopuroo on pakko kokeilla. Het viikonloppuna!
VastaaPoistaAnna,
VastaaPoistaSama täällä.
Askartelin itte,
Se on sitä.
Yaelian,
Hyvää on, pitää tehdä taas uudelleen jossain vaiheessa.
Maketsu,
Se on kokeilemisen arvoista. Et pety.